Vanliga frågor

Om något är felaktigt med din produkt så ska du alltid ta kontakt med vår kundservice först. Du når oss på info@zerazza.com

Önskar du att göra en retur så följer du enkelt och smidigt instruktionerna här nedan.

  1. Packa ner artiklarna i sina originalförpackningar.
  2. Fyll i returformuläret och lägg tillsammans med artiklar i en skyddande kartong eller påse.
  3. Klistra på den medföljande returfraktsedeln och lämna in varorna hos ditt närmsta DHL ombud.

Det är viktigt att du läser igenom våra villkor som du finner under Ångerrätt.

Om du valde faktura vid köpet och ej betalat så är det viktigt att du registrerar returen hos Klarna så att du inte löper risk för att få betalningspåminnelse.

Du kan enkelt logga in på Mina Sidor hos Klarna alternativt ringa deras kundtjänst på telefonnummer 08- 120 120 10.

 

Så snart vi har mottagit och behandlat din retur så skickas ett bekräftelsemejl till den mailadress som du angav i din order.

Återbetalning sker alltid så snart vi behandlat och godkänt din retur. Vanligtvis har du pengarna på kontot inom 3-5 arbetsdagar från det att vi behandlat din retur och som senast återbetalar vi dig alltid inom 14 arbetsdagar från det att din retur blivit mottagen.

Önskar du reklamera en vara så kontaktar du Kundtjänst som hjälper dig. Har varan en synlig defekt vill vi gärna att du bifogar bild på detta i ett mejl. Vid mejlkontakt, försök alltid att skriva så utförligt som möjligt och se till att skriva med ordernummer så kan vi hjälpa dig snabbare.

Om du inte har fått någon sms-avisering så beror det vanligtvis på följande:
1. Ett felaktigt mobilnummer har angetts vid beställning. Kontrollera så att uppgifterna på din orderbekräftelse stämmer, är uppgifterna felaktiga så kontaktar du Kundtjänst som hjälper dig.
2. Din order har inte skickats eller så har den inte kommit fram till utlämningsstället ännu. Så snart din order har skickats och ankommit till utlämningsstället så skickas en sms-avisering till det mobilnummer du angav i din beställning.

Ja det kan du! När ditt paket lämnar vårt lager så skickas ett mail från fraktbolaget till dig där du kan följa din leverans.

Vi skickar vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar och då har du oftast ditt paket inom 1-4 arbetsdagar efter att du lade din order. Du kan alltid se aktuell leveransstatus på produktsidan samt om du loggar in på Mina Sidor. Om en produkt skulle vara restnoterad så meddelar vi dig detta.

Om du inte har fått ditt paket ännu så beror det vanligtvis på:
1. Ett felaktigt mobilnummer har angetts vid beställning. Om du har råkat ange fel mobilnummer så får du ingen sms-avisering. Kontrollera så att uppgifterna på din orderbekräftelse stämmer, är uppgifterna felaktiga så kontaktar du Kundtjänst som hjälper dig.
2. Din order har inte skickats eller så har den inte kommit fram till utlämningsstället ännu. Så snart din order har skickats och ankommit till utlämningsstället så skickas en sms-avisering till det mobilnummer du angav i din beställning.

Om du vill att ditt paket ska gå till en annan leveransadress/annan mottagare så kan du enkelt välja detta i kassan.

Fyll först i dina egna uppgifter, i nästa steg kan du sedan välja "Annan leveransadress". Bocka i rutan och fyll sedan i den adress och/eller mottagare du önskar att vi levererar till.

Tänk på att när du lägger en beställning på nätet så måste alltid du stå som beställare, det är inte tillåtet enligt svensk lag att lägga en order i någon annans namn

För outlösta paket debiterar vi en avgift på 250 kr för att täcka våra frakt- och administrationskostnader.

Har du ingen möjlighet att hämta ut ditt paket ser vi gärna att du kontaktar Kundtjänst och meddelar detta.

Försändelsen ligger kvar hos utlämningsställe i 14 dagar och har du valt leveranssätt "Hämta i butik" så ligger försändelsen kvar i sju dagar.

Misstag händer ibland även om man är noggrann, det är lätt hänt att man råkar skriva in en siffra eller bokstav fel. Upptäcker du att något på din orderbekräftelse inte stämmer, kontakta oss på Kundtjänst omgående så hjälper vi dig.

Om du inte har fått din orderbekräftelse så beror det vanligtvis på:
1. Du har råkat ange fel mailadress i din beställning. Avvakta några minuter efter att du gjort köpet och kontrollera skräpposten. Om du inte fått orderbekräftelse från oss på mail ber vi er kontakta Kundtjänst.
2. Orderbekräftelsen har hamnat i skräpposten. Avvakta några minuter efter att du gjort köpet och kontrollera skräpposten. Om du inte fått orderbekräftelse från oss på mail ber vi er kontakta Kundtjänst.

Ja, priserna som visas på hemsidan är inklusive moms.

Om du valde Klarna Faktura när du lade din order så skickas fakturan till den mejladress du angav vid beställningen. Kontrollera på din orderbekräftelse att mejladressen stämmer, är uppgifterna felaktiga så kontaktar du Kundtjänst som hjälper dig.

Har du mottagit varan men ännu inte fått fakturan så är det till Klarna du vänder dig.

Fakturan skickas till den mejladressen du angav när du gjorde ditt köp först efter att din vara lämnat vårt lager. Du är alltid välkommen att kontakta Kundtjänst om du har några frågor eller är osäker vart du ska vända dig.