Om cookies

Kakor på webbplatsen

En kaka (cookie) är en liten textfil som webbplatser du besöker begär att spara på din dator. Kakor används för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i kakan går att använda för att följa ditt surfande, till exempel av tredjepart. Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla besökare till en webbplats informeras om vilka kakor som används och vad kakorna de används till.

Besökaren ska också ge sitt samtycke till sådan användning av kakor.

Analysverktyg för webbplatsen

På denna webbplats används webbanalysverktyget Google Analytics för att få den totala bilden av hur besökare använder webbplatsen.

Google Analytics använder kakor som samlar in information på aggregerad nivå om hur besökarna använder webbplatsen, till exempel antal sidvisningar, vart besökare kommer från och antal besök. Syftet är att förbättra webbplatsen och ge den bästa användarupplevelsen. Informationen som genereras genom din användning av webbplatsen vidarebefordras till och lagras av Google Inc.

IP-adresser lagras men går inte att särskilja.

Google kan överföra den insamlade informationen till tredje part om det krävs enligt lag eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kan inte koppla samman IP-adresser med annan data som Google innehar.